Kartonnen meubilair

BURO14 is creatief: we denken met u mee om uw woning op de JUISTE manier in de markt te zetten.
Zo is onze specifieke aanpak om leegstaande panden vlot en rendabel te verkopen op z'n minst "uniek" te noemen:

Als gecertificeerde experts in woningpresentatie zorgen Anne & Martine met kartonnen meubilair voor de juiste sfeer en inrichting. Deze service is GRATIS wanneer u beslist om samen te werken met BURO14 voor de verkoop van uw eigendom.

U heeft een leegstaand pand, maar u wenst de verkoop hiervan liever zelf in eigen handen te nemen? Geen probleem...u kan steeds bij ons terecht voor het huren van verschillende meubelpakketten. Onze tarieven vindt u onderaan deze pagina.

U bent zelf professioneel makelaar en u heeft interesse in onze service voor woningpresentatie?Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

BURO14 helpt om sneller een verkoop te realiseren!

Waarom een leegstaand pand inrichten?

Een woning verkopen?

Dan wil je dat zoveel mogelijk kijkers je huis komen bezichtigen. Geen kijkers, geen kopers... zo eenvoudig ligt het nu eenmaal.

Elke koper is op zoek naar een nieuwe "thuis" en precies daarom is het erg belangrijk om een woning optimaal te presenteren. Creatie van sfeer en gezelligheid, daar draait het om!

Een leegstaand pand oogt somber en mist dus elke uitstraling die een kandidaat-koper zal overtuigen om de woning te bezoeken. Bovendien kunnen de meeste kopers zeer moeilijk de mogelijkheden en afmetingen van een lege ruimte inschatten.

BURO14 biedt u hiervoor de perfecte oplossing aan:

Slim inrichten met meubilair in karton!

Waarom kartonnen meubelen?

Door gebruik te maken van kartonnen meubelen tovert u een lege ruimte in een handomdraai om tot een realistische keuken, woon- of slaapkamer.
Andere belangrijke voordelen:

  • Kartonnen meubelen zijn licht, makkelijk te vervoeren en te plaatsen
  • Een bemeubelde ruimte oogt steeds groter. Kartonnen meubelen in combinatie met een decoratiepakket zorgen voor sfeer en gezelligheid
  • Kopers kunnen veel sneller de oppervlakte en mogelijkheden van de ruimte inschatten
  • Karton is een duurzaam materiaal, ecologisch en 100% recycleerbaar

BURO14 heeft een hart voor het milieu van morgen!

Tarieven

Een basispakket kartonnen meubilair met decoratie is verkrijgbaar vanaf 850€