Handelspand van 450m2 op zeer goede locatie!

Handelsgelijkvloers

Guido Gezellelaan 147/1, 3550 Heusden-Zolder
Ref: spir217
Bouwjaar: 2016

Omschrijving

Dit nieuwbouw handelspand is ideaal gelegen langs een drukke invalsweg richting het centrum van Heusden-Zolder.Met zijn totale oppervlakte van 450M2 biedt dit pand een waaier aan mogelijkheden voor verschillende soorten commerciële activiteiten. Het gelijkvloers is 300M2 groot en is achteraan voorzien van een grote sectionaalpoort. De grote etalageramen en verschillende ramen langs de zijgevel van het gebouw zorgen ervoor dat het interieur baadt in daglicht. De benedenverdieping (-1) voorziet 150M2 magazijn of voorraadruimte: ook hier werd opnieuw een grote sectionaalpoort voorzien om comfortabel in en uit te rijden met stockagemateriaal.
Het handelspand zal nog verder afgewerkt worden met chape, vloeren, kitchenette, toiletten, verwarming, ..., dit zal in overleg gebeuren met de kandidaat-huurder om tegemoet te komen aan zijn wensen qua indeling van de ruimte. Aan de voorgevel van het gebouw werden de nodige voorzieningen getroffen voor het plaatsen van publiciteitspanelen. Voor de winkelruimte is er tevens plaats voor een 12-tal wagens om te parkeren. De aanleg hiervan gebeurt nog door de eigenaar. Ook is er tevens nog mogelijkheid om achteraan het gebouw nog extra parkeermogelijkheden te creëren.
Meer informatie of een bezoek ter plaatse is steeds mogelijk op afspraak via ons kantoor. (Mevr. Anne Raets - 0471/57 12 13)
Prijs Info op kantoor
Vrij op overeen te komen
Bouwjaar 2016
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt